Protection – de kunstenaar nodigt uit – Big Draw Antwerpen

DSC00183

In dit interactieve performance nodigt Hongaars-Russische kunstenares Annamária Paizs bezoekers uit voor echt contact. Iedereen is welkom om allen of samen met iemand/iets die hen lief is op het ‘eindeloze’ witte vlak plaats te nemen waarna de tekenares de deelnemers op een meditatieve manier met haar beschermende lijnen omtrekt. Er ontstaat een tekening, maar ook subtiele contact en ‘modellen’ worden makers, de maker wordt medium.
Te zien op: 25 oktober bij Kavka in Antwerpen: http://www.kavka.be

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s